Wings krijgt support!

17 mei 2013

Dat er in de afgelopen Groepscommissie- en Ondernemingsraadverkiezingen een record aantal stemmen is gehaald, is goed nieuws voor de VNC en ook voor Wings of Support! De belofte van de VNC om voor iedere zetel 100,- euro te doneren zet zich om in een gift van 2000,- euro aan WoS. WoS
Dat er in de afgelopen Groepscommissie- en Ondernemingsraadverkiezingen een record aantal stemmen is gehaald, is goed nieuws voor de VNC en ook voor Wings of Support! De belofte van de VNC om voor iedere zetel 100,- euro te doneren zet zich om in een gift van 2000,- euro aan WoS.

WoS (wingsofsupport.org) helpt al jarenlang kinderen in de landen waar wij op vliegen, vooral met onderwijs, opvang en medische hulp. De VNC juicht dit mooie initiatief van vliegende collega's van harte toe. Met de donatie aan WoS van 100,- euro per binnengehaalde zetel van de OR en GC-verkiezingen kunnen hun projecten voor de kinderen worden ondersteund.

 

Foto: WoS voorzitter Eugene van Halder neemt namens deze organisatie de cheque in ontvangst van Annette Groeneveld namens het VNC bestuur.

Overigens zullen op 31 mei de ervaren en nieuwe GC- en OR-collega's aantreden. Zowel in de OR als in de GC heeft de VNC het leeuwendeel van de zetels in de wacht gesleept. Voor allen die op de VNC hebben gestemd: nogmaals bedankt, ook namens WoS.

Het VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA