• home
  • Actueel
  • Wil jij shinen als VNC model? Geef je op voor onze fotoshoot!

Wil jij shinen als VNC model? Geef je op voor onze fotoshoot!

9 mrt. 2023
De VNC organiseert op dinsdag 4 april aanstaande een professionele fotoshoot op locatie in Rotterdam. Wij zoeken hiervoor nog leden die het leuk vinden om model te staan in hun uniform - hiervoor wordt door ons toestemming geregeld bij werkgevers KLM, KLC, Transavia en easyJet. Ben jij die dag in de ochtend of middag beschikbaar? Geef je dan op via een mail aan secretariaat@vnconline.nl.
 
Ieder lid die de VNC graag vertegenwoordigt middels foto’s op ons web, in nieuwsbrieven, flyers en andere VNC uitingen is van harte welkom. Jouw functie, leeftijd, de luchtvaartmaatschappij waarbij je werkt en dergelijke zaken spelen geen rol: we zijn tenslotte een vereniging voor en door al het cabinepersoneel!
 
Eeuwige roem  
Er is een professionele fotograaf en visagist en een VNC collega die de fotoshoot begeleidt en toeziet op onder meer de naleving van de uniformvoorschriften. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd, je krijgt een kilometervergoeding, eeuwige roem en natuurlijk een leuke foto van jezelf met collega’s. Mocht je meewerken dan stem je in met het gebruik van de foto’s voor promotionele doeleinden ten behoeve van de VNC.  
 
Wil je meedoen of heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op: telefonisch 020-5020480 of per mail secretariaat@vnconline.nl.

We zien uit naar jouw aanmelding!

Bedankt alvast namens de VNC collega’s.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA