Wie schrijft die blijft?

17 feb. 2014

Wie schrijft die blijft... maar in de snelle wereld van de social media zijn interessante posts over ons vak vaak helaas ook vluchtig. Door het hoge tempo waarin de reacties (die soms van de hoofdzaak afleiden of zelfs bewust kwetsend en opruiend zijn) zich opstapelen, verdwijnt de
Wie schrijft die blijft... maar in de snelle wereld van de social media zijn interessante posts over ons vak vaak helaas ook vluchtig. Door het hoge tempo waarin de reacties (die soms van de hoofdzaak afleiden of zelfs bewust kwetsend en opruiend zijn) zich opstapelen, verdwijnt de oorspronkelijke boodschap weleens uit het zicht. Het kan ook zijn dat de reacties afwijken van je oorspronkelijk bedoelde essentie. Daarnaast bestaat de kans dat jouw interessante schrijfsel snel uit beeld verdwijnt omdat er opeens een ander hot item is gepost.

Geen vluchtige post, maar Vluchtpost!
Kortom: heb je een interessant issue dat je wilt delen met je collega's? Denk dan eens aan een brief voor de rubriek Vluchtpost. Pak dat daarvoor bedoelde podium in het VNC Magazine en stuur je mail naar redactie@vnconline.nl.

Bedankt namens de redactie 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA