WhatsApp service voor transavia leden

22 jan. 2020
In navolging van de aanstelling van de servicedesk medewerker zal er nog een nieuwe service worden aangeboden aan onze transavia leden. Vanaf heden is het sectiebestuur bereikbaar, voor korte vragen, via een speciale WhatsApp lijn.

De spelregels:
* Je kunt een korte vraag appen naar het sectiebestuur onder vermelding van je naam en 3-lettercode
* Dit is een dagelijkse service en de antwoorden worden tussen 9.00 uur en 19.00 uur gegeven, tenzij het sectiebestuur aan het vliegen is, dan kunnen deze tijden afwijken
* Voor dringende vragen blijft het sectiebestuur bereikbaar via het algemene VNC nummer 020 5020480 (ook in het weekend) of via de mail sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Het WhatsApp telefoonnummer is via de mail aan alle transavia-leden bekend gemaakt, check dus je inbox voor mail van de VNC.
 
Wij verwachten dat dit een mooie en handige toevoeging zal zijn op de al bekende kanalen waarop het sectiebestuur bereikbaar is.

Sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid: aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA