Welkom op de VNC officewarming

10 aug. 2015

Ons kantoor is onlangs flink geoptimaliseerd en inmiddels zijn de VNC- medewerkers en bestuursleden ingenomen met de efficiëntere werkomgeving. Omdat we er niet alleen door, maar juist voor de leden zijn, nodigen we jullie uit voor de officewarming! In de laatste week van augustus
Ons kantoor is onlangs flink geoptimaliseerd en inmiddels zijn de VNC- medewerkers en bestuursleden ingenomen met de efficiëntere werkomgeving. Omdat we er niet alleen door, maar juist voor de leden zijn, nodigen we jullie uit voor de officewarming!


In de laatste week van augustus starten we met inloopuren van 16.00 tot 18.00 op:

woensdag 26
donderdag 27


Je bent van harte welkom om het vernieuwde pand te bekijken. Het lijkt ons uiteraard ook een uitstekende gelegenheid om onderling bij te praten: er spelen genoeg onderwerpen.  

Wie zijn we en wat doen we
Verder kun je dan zien wie we zijn en wat we doen om onze leden van Arke, transavia, KLC en KLM nog beter van dienst te zijn. Denk aan werkzaamheden van de sectiebestuursleden; het secretariaat; de servicedeskmedewerkers; de belastingman; de Ondernemingsraad- en Groepscommissiefractieleden; het KLM Ledenraadbestuur; de sollicitatie- en promotietrainers en iedereen die de VNC ondersteunt.

Ook Wings of Support heeft haar eerste vergadering in ons vernieuwde pand er al op zitten. De VNC stelt altijd graag ruimte beschikbaar aan goede doelen als WoS.

De deuren staan open
Geef je op voor de officewarming via secretariaat@vnconline.nl met jouw keuzedatum. Uiteraard staan de deuren op alle werkdagen open voor onze leden en ben je altijd welkom!

Algemeen Bestuur en medewerkers VNC

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA