Welkom op de nieuwe VNC website!

16 okt. 2015

De nieuwe VNC website is bij deze live, welkom! Met de lancering is nu de volledige VNC 'huis en stijl' vernieuwd. Naast betrouwbare inhoud wil het oog ook wat en de moderne look inclusief nieuw logo zorgt voor een aantrekkelijkere visuele uitstraling.
Naast moderner is de site ook gebruikersvriendelijker. Zo zit er een snelle zoekfunctie op, kun je direct selecteren op jouw eigen maatschappij en hebben we Instagram toegevoegd. Surf er eens doorheen, hopelijk met een tevreden blik.

Krachtige huisstijl
Zowel op de VNC website, nieuwsbrieven, social media Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en het VNC Magazine is de krachtige huisstijl van toepassing. Alles heeft een frisser en dynamischer uiterlijk maar is nog wel herkenbaar omdat het deels is gebaseerd op de vertrouwde kleurstelling. Het logo is eenvoudig en daardoor krachtig, helder, vooruitstrevend en eigentijds, allemaal kernwaarden waar we bij de VNC voor staan.

We zijn gegroeid
Door het groter aantal leden waren we bijna uit ons oude jasje gegroeid. Door fikse aanpassingen op onze vertrouwde stek op Schiphol oost wordt hetzelfde aantal vierkante meters optimaal benut en voldoet ons kantoor aan de moderne eisen van deze tijd. Zo kunnen we jullie - onze leden van KLC, KLM, transavia, TUI en het snelgroeiende aantal leden onder easyJet collega's - nog beter van dienst zijn!

Versterk je merk
Naast het uitonderhandelen van goede arbeidsvoorwaarden met behoud van werkgelegenheid, solide pensioenenregelingen en (persoonlijke) belangenbehartiging heeft ook zorgvuldige en actuele communicatie een hoge prioriteit bij de VNC. Doel van de nieuwe stijl is om leden en (zaken)relaties op een aangename en overzichtelijk manier van de gewenste informatie te voorzien. Uiteraard is de inhoud het belangrijkst maar beeld is een niet te onderschatten manier om de boodschap kracht bij te zetten en het lezen aantrekkelijk te maken.

In het logo kun je een vleugelvorm maar ook een landingsbaan herkennen waarmee je het luchtruim kiest. De combinatie van stevige letters staan voor een stevige basis die we met al bijna 70 jaar ervaring vormen. Er is eveneens besloten om de naam van de VNC weer terug om te zetten naar vereniging en om het korter en bondiger te maken is het woordje ‘van’ geschrapt. De VNC staat nu voor Vereniging Nederlands Cabinepersoneel.

Beeld gaat vaak over emotie en we hopen dat jullie je met de nieuwe VNC uitstraling kunnen identificeren en er een goed gevoel bij hebben. Kortom een sterk nieuw beeldmerk voor een sterke vereniging.

Doe je voordeel met onze kennis
De VNC staat vooral ‘samen sterk’ en steun middels jouw lidmaatschap is de basis. Verder hebben we bestaansrecht dankzij de volle inzet en betrokkenheid van een grote groep actieve leden. Of het nu in de Ondernemingsraad, de Groepscommissie, de Ledenraad, bij de Servicedesk, in het bestuur pensioenfondsen en de verantwoordingsorganen, bij de promotietrainingen en de Kascommissie is : overal duikt er kennis op van VNC’ers. Daar doe jij je voordeel mee!

Kom gerust langs om uitleg te krijgen over wat we doen, om je mening of input te geven of om met een kop koffie bij te praten.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA