• home
  • Actueel
  • Welkom Fiona: nieuw gezicht bij ons KLM Servicedeskteam

Welkom Fiona: nieuw gezicht bij ons KLM Servicedeskteam

19 aug. 2022
KLM cabinecollega Fiona van den Hout (eenbander) versterkt sinds deze week ons Servicedeskteam! Samen met Doenja Racz, Eric Manders, Lilian de Jager, Claudia Hofman en Levi Emmerik geeft ook zij je graag en goed antwoord en/of advies. We wensen Fiona veel succes en plezier.

Fiona (38 jaar) vliegt 14 jaar en solliciteerde eerder op onze vacature omdat zij met haar kennis en ervaring meer wil betekenen voor collega’s en naast het vliegen haar horizon verder wil verbreden. Fiona is gedreven, enthousiast en pakt zaken voortvarend op en dat maakt haar een mooie aanvulling op de Servicedesk.  

Voor vragen en een luisterend oor
De servicedeskcollega’s zijn je graag van dienst bij bijvoorbeeld vragen rondom roosters, het Verzoekensysteem, de WRR of verlofdagen en allerhande CAO-zaken. Ook voor een luisterend oor ben je bij hen aan het goede adres. Uiteraard gaan zij discreet met je vragen en verhalen om.

Bereikbaarheid
De Servicedesk is bereikbaar via servicedesk@vnconline.nl en 020-5020480. Daarnaast kun je met vragen en feedback ook meedoen aan onze KLM ledeninfosessies. Woensdag 31 augustus om 11.00 uur is de eerstvolgende: klik hier voor jouw aanmelding.

Marije Kroese, Chris van Elswijk, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Ivo Kruse Koster en Carolina Bouwer
KLM sectiebestuurdersCabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA