• home
  • Actueel
  • Waarom pas 7 maart aan tafel met transavia.com?

Waarom pas 7 maart aan tafel met transavia.com?

3 feb. 2014

We hebben verschillende vragen ontvangen van jullie, waarom we pas op 7 maart met transavia.com aan de tafel gaan wat betreffende de cao. Zoals jullie weten zitten wij niet alleen met transavia.com aan de tafel, maar ook met de UNC. Bij de UNC zal Swen Laarveld, onderhandelaar, een
We hebben verschillende vragen ontvangen van jullie, waarom we pas op 7 maart met transavia.com aan de tafel gaan wat betreffende de cao.


Zoals jullie weten zitten wij niet alleen met transavia.com aan de tafel, maar ook met de UNC. Bij de UNC zal Swen Laarveld, onderhandelaar, een nieuwe functie gaan bekleden binnen de Unie en moest er een nieuwe onderhandelaar komen. Dit is Emanuel Geurts geworden. De agenda's moesten opnieuw bekeken worden en helaas is er geen eerdere datum dan 7 maart mogelijk.

 

Bij deze willen wij Swen veel succes wensen bij zijn nieuwe uitdaging en kijken uit naar een nieuwe samenwerking met Emanuel.

Mochten jullie nog vragen/opmerkingen hebben dan horen wij dat graag van jullie via sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl

 

Sectiebestuur transavia.com

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA