Waar staan we met pensioen?

23 dec. 2016

De afgelopen week is er met KLM intensief overleg gevoerd over de technische kant van het VNC pensioenvoorstel. Het voorstel moest in een protocol worden vervat en er moesten nog details worden uitgewerkt. Bij die gesprekken zijn ook de uitvoeringsorganisatie BSG en leden van het Cabinefonds bestuur aanwezig geweest. Samen met onze pensioenadviseur hebben we toelichting gegeven op het voorstel en gezorgd dat de teksten in het protocol duidelijk verwoorden hoe de VNC het voorstel bedoeld heeft. Ook zal er nog een juridische toets op het protocol gedaan worden door de pensioenjurist van de VNC. Dan is het protocol in principe klaar, maar voor er getekend kan worden moeten we over een aantal punten nog arbeidsvoorwaardelijk overleg met KLM voeren. Dat zal begin januari plaats vinden.
Het is de bedoeling dat de Ledenraad zich op 12 januari over het protocol buigt en dat er dan een einde komt aan deze slepende kwestie. Dan kunnen we onze aandacht weer op andere zaken gaan richten.
KLM sectiebestuur
Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA