• home
  • Actueel
  • Waag jij je in 'de arena? van de KLM Ledenraad?'

Waag jij je in 'de arena? van de KLM Ledenraad?'

24 jun. 2015

Als VNC lid van de KLM sectie kun je jouw invloed aanwenden op belangrijke zaken als bijvoorbeeld de cao. Waag je in 'de arena' van de Ledenraad want als Ledenraadslid bepaal je mede de VNC koers. Dus meld je aan als kandidaat via deze link. Als je deelneemt aan de Ledenraad weet
Als VNC lid van de KLM sectie kun je jouw invloed  aanwenden op belangrijke zaken als bijvoorbeeld de cao. Waag je in 'de arena' van de Ledenraad want als Ledenraadslid bepaal je mede de VNC koers. Dus meld je aan als kandidaat via deze link.

 

Als je deelneemt aan de Ledenraad weet je het naadje van de kous over alles wat jouw baan betreft. Je blijft up to date voor wat betreft arbeidsvoorwaardelijke aangelegenheden denk aan de cao; de WRR; het Verzoekensysteem; pilots als vervroegd boarden; de planningstand cabinekorps; kwartaalcijfers; pensioenen, lobbywerk in politiek Den Haag en op Europees niveau; EurECCA en nog vele andere lopende zaken.

Ledenraadsvergadering bijwonen?
Wil je eens kijken hoe het werkt in de Ledenraad? Dan kun je als lid van de KLM-sectie van de VNC een de vergadering bijwonen! Geef je op als toehoorder via ledenraad@vnconline.nl. De vergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand.

Afspiegeling van het korps
Uiteraard kun je je ook direct opgeven als kandidaat voor de termijn vanaf oktober 2015. Maak gebruik van deze kans: het is niet alleen interessant maar ook leuk en leerzaam om op de hoogte te zijn, ideeën in te brengen, mee te discussiëren en jouw stem te laten gelden. Ben je eenbander, senior purser, tweebander, assistent purser of purser, vlieg je 100, 80 67of 50%: iedereen is van harte welkom! In de LR zijn alle functies en tewerkstellingspercentages vertegenwoordigd zodat er mooie afspiegeling van het korps is. Het is wel van belang dat je verder kijkt dan je huidige functie en je huidige tewerkstelling - ofwel dat je een helikopterview hebt.

Voor de vergaderdagen word je vrijgespeeld en gecompenseerd in vrije tijd, daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.

Tot 31 juli 2015 kun je aanmelden als kandidaat KLM Ledenraadslid.

KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA