• home
  • Actueel
  • Vragen over het nieuwe KLM cao-akkoord? Kom naar de infosessie

Vragen over het nieuwe KLM cao-akkoord? Kom naar de infosessie

24 jan. 2020
Na een aantal infosessies zijn er al veel vragen over het nieuwe cao akkoord beantwoord en krijgen onze leden meer inzicht in wat de afspraken over bijvoorbeeld loon, DI-budget en VVR nou precies voor hen gaan betekenen. Heb jij nog vragen of behoefte aan een uitgebreide mondelinge toelichting dan is er nog een mogelijkheid om de laatste infosessie bij te wonen.

Deze zal worden gehouden op dinsdag 28 januari 10.00 tot 12.00 uur.
Je bent van harte welkom op ons VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost.
Inschrijven kan via een mail aan secretariaat@vnconline.nl onder vermelding van je naam/PSN.

Ben je die dag verhinderd en heb je wel nog vragen of opmerkingen dan kan je die uiteraard ook altijd aan ons mailen, via bovenstaand adres of direct naar onze VNC servicedesk via servicedesk@vnconline.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA