Vragen en input KLM cao

13 jan. 2017

Zolang de door KLM eenzijdig ingevoerde -1 CA maatregel nog niet is teruggedraaid, kunnen de cao-onderhandelingen met KLM niet van start. Er komen ondertussen zo nu en dan vragen en ideeën van onze leden inzake de komende onderhandelingen die mogelijk in 2017 plaatsvinden. Omdat wij het belangrijk vinden wat jullie als achterban vinden, bieden we alle KLM leden de kans om input te geven middels een oriëntatieronde op cao-zaken. Hier hebben we zoals gebruikelijk een VNC cao emailadres voor geopend: KLMcao-input@vnconline.nl.
 

Voorlopig blijft dit speciale VNC emailadres openstaan voor jullie en tussentijds gaan wij inventariseren wat er binnenkomt. Op een later moment zal jullie inbreng in een KLM Ledenraad worden meegenomen om de koers te bepalen die de VNC vervolgens zal uitzetten. Alvast bedankt voor het mede bepalen van de te kiezen richting.
KLM sectiebestuur
 
 
Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480
 
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA