• home
  • Actueel
  • Voortzetting VNC infosessies voor alle KLM leden

Voortzetting VNC infosessies voor alle KLM leden

15 sep. 2016

Wegens behoefte van leden aan VNC infosessies door blijvende ongerustheid van collega’s over de KLM visie zijn er 2 nieuwe data: donderdag 22 en vrijdag 23 september, beide van 13.00 tot 15.00 uur. Inschrijven hiervoor kan via secretariaat@vnconline.nl.
De sessie bestaat uit een presentatie met toelichting omtrent de gang van zaken bij KLM en er is uiteraard ruimte voor vragen, meningen, ideeën en input vanuit alle functiegroepen! De VNC staat open voor jullie visies want de VNC, dat zijn we met zijn allen. Dus een- en tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers wees welkom en kom naar het VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost. Het is dé manier om op de hoogte te blijven en je mening te geven.

Inschrijven
Inschrijven kan via een mail met je voorkeursdatum aan secretariaat@vnconline.nl. 

KLM sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA