Voortgang in KLC cao-onderhandeling

31 jan. 2020
Vandaag hebben de VNC en KLC weer onderhandeld over een nieuwe cao. In tegenstelling tot de vorige keer was het vandaag wel een positief overleg. Er is bijvoorbeeld door beide partijen toenadering gezocht op de punten waarop eerder nog grote verschillen waren.

We zijn er overigens nog niet maar de stappen gaan langzamerhand de goede kant uit. We kunnen nu helaas nog niets over de inhoud communiceren omdat we ons in de fase bevinden waarin voorstellen nog geconcretiseerd moeten worden. Op 28 februari gaan we verder en zodra er een resultaat uitkomt, zullen we jullie uiteraard hierover informeren.

Voor nu rekenen we op jullie vertrouwen en bedanken jullie voor de steun.

Sectiebestuur KLC


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA