• home
  • Actueel
  • Voortgang cao-onderhandelingen VNC en easyJet

Voortgang cao-onderhandelingen VNC en easyJet

30 jan. 2020
Na een reset door zowel de VNC als easyJet is er tussen betrokken partijen weer een ontmoeting geweest. De recente vergadering was productief en er is overeenstemming bereikt over een nieuwe opzet voor toekomstige meetings.

Op dit moment hebben we tussen nu en maart 6 extra cao-vergaderingen ingepland.
 
Hoewel wij niet in detail kunnen gaan over wat er besproken is, zijn we blij met de vooruitgang die is geboekt, zeker als je het vergelijkt met voorgaande overleggen. De eerder aangekondigde 'work to rule'-acties met ingang van 15 februari zijn daarom voorlopig van de baan.
 
Bedankt voor jullie voortdurende steun en verdere updates zullen te zijner tijd komen.

Bestuursleden easyJet.
 
English Version:
VNC and easyJet making progress in CLA negotiations
 
After a reset by both the VNC and easyJet, the board members of the easyJet section met with officials of easyJet this week.
This meeting was productive and a new outline has been agreed upon on how to proceed with future meetings. At this moment we have 6 additional meetings scheduled between now and March.
 
Although we can’t go into details what was discussed, the VNC is pleased with the progress that we have made in this meeting and it was more productive than the 7 meetings prior to last week.
 
Due to this, the prior announced ‘work to rule’ actions effective February 15th have been cancelled.
 
We like to thank you for your continued support and further updates will come in due time.
 
Regards,
 
Board members easyJet

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA