Voorlopige opkomst stemming easyJet 71%!

11 jan. 2023
De stemming voor het easyJet CAO principeakkoord is afgelopen maandag om 12.00 uur begonnen. Tot op heden hebben 71% van alle easyJet leden hun stem uitgebracht. Wij roepen de overige 29% van onze leden op om ook hun stem te laten gelden.

De digitale stemlink is verzonden via email. Heb je geen stemlink ontvangen? Stuur dan een email naar sectiebestuur.easyjet@vnconline.nl (voor vrijdag 13 januari 12.00 uur)

Mocht je al hebben gestemd: heel hartelijk dank voor de moeite!

VNC easyJet sectiebestuur
Farah van Keeken en Dino Brunst

—————————————————————————————————————

Provisional turnout vote easyJet 71%!



The vote for the easyJet tentative CLA commenced last Monday at 12.00. To date, 71% of all easyJet members have casted their vote. We call out to the remaining 29% of our members to cast their vote as well.

Your voting link has been sent by email. Didn't receive a voting link? Send an email to sectiebestuur.easyjet@vnconline.nl (before 12.00 o’clock on Friday, January 13).

If you have already voted: thank you, we appreciate your effort!

Board of easyJet section
Farah van Keeken and Dino Brunst

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA