• home
  • Actueel
  • Vooraankondiging VNC vacature easyJet sectiebestuurder

Vooraankondiging VNC vacature easyJet sectiebestuurder

29 sep. 2021
Ron Sneijder neemt binnenkort afscheid en maakt een nieuwe start

Bestuurslid en voorzitter van de VNC easyJet-sectie Ron Sneijder heeft een mooie kans gekregen voor een management functie bij easyJet en gaat deze uitdaging aan. Hij neemt daarom binnenkort afscheid van ons en er komt dus een vacature aan, maar allereerst willen we Ron enorm bedanken voor zijn professionele en gedreven inzet!

Ron is de grote kracht achter de oprichting van onze easyJet sectie in juli 2017 en wij zijn hem daar zeer erkentelijk voor. Samen met Farah van Keeken en Dino Brunst heeft hij een sterke VNC vertegenwoordiging van de easyJet leden op de kaart gezet waarop we blijven voortbouwen.

Bevlogen, betrokken en een doorzetter
Ron werd na de oprichting van ‘zijn’ sectie direct gekozen als voorzitter, waarbij hij zijn taken vol overgave en toewijding uitvoert. Hij behartigt de belangen van zijn cabinecollega’s met hand en tand en staat bij de VNC bekend als doelgericht, vastberaden en een doorzetter. Dit heeft in zeer hoge mate bijgedragen aan goede onderhandelingsresultaten voor zijn easyJet collega’s op het gebied van solide arbeidsvoorwaarden.
We willen nu alvast delen dat wij het heel jammer vinden dat Ron ons team gaat verlaten maar begrijpen dat hij zijn talenten en kwaliteiten als manager bij easyJet wil gaan inzetten.

Tot slot wensen we hem heel veel succes en gaan we op een later moment nog gepast afscheid nemen.

VNC collega-bestuurders en medewerkers

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA