VNC zoekt fotomodellen m/v!

9 aug. 2017
Misschien is het jullie al opgevallen, maar de website van de VNC is vernieuwd. Naast een technische update waardoor de site sneller en overzichtelijker is geworden, is ook het uiterlijk verfrist.  We willen echter nog recente en professionele foto’s toevoegen van leden (in uniform) van alle maatschappijen die wij vertegenwoordigen. We hopen dat onze website daarmee een krachtige uitstraling krijgt en dat duidelijk blijkt dat we een vereniging voor en door cabinepersoneel zijn.

VNC organiseert op maandag 28 augustus 2017 een professionele fotoshoot en zoekt hiervoor modellen van allerlei pluimage. We stellen geen voorwaarden op rang, leeftijd en uiterlijke kenmerken: iedereen die ook maar een beetje fotogeniek is en de VNC graag vertegenwoordigt is van harte welkom zich aan te melden. We zoeken van alle maatschappijen modellen, dat wil zeggen KLM, KLM Cityhopper, transavia en easyJet. Er zal een professionele visagist aanwezig zijn om iedereen nóg mooier te maken.

Mocht je willen meewerken aan deze fotoshoot dan stem je in met het gebruik van de foto’s voor promotionele doeleinden t.b.v. de VNC,  zoals het gebruik op onze website, brochures en flyers en eventuele andere promotie artikelen.

Wil je meedoen, of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via 020-5020480 of secretariaat@vnconline.nl

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA