• home
  • Actueel
  • VNC zet jubilarissen en gepensioneerde leden in het zonnetje

VNC zet jubilarissen en gepensioneerde leden in het zonnetje

29 sep. 2022
Gistermiddag was er een feestelijke bijeenkomst op het VNC kantoor op Schiphol Oost. Na bijna drie jaar stilstand door corona was er eindelijk weer gelegenheid om onze gepensioneerde leden en jubilarissen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun jarenlange lidmaatschap en trouw.

Onder de aanwezigen waren jubilarissen uit verschillende secties die hun 25- of 40-jarige lidmaatschap vierden en collega’s die in de afgelopen drie jaar met pensioen zijn gegaan. Muriel Bijl bijvoorbeeld, die al 25 jaar bij KLC vliegt en even zolang lid is van de VNC.  En Wendy Tagage uit de Transavia sectie, eveneens al 25 jaar lid.
Het langstlopende VNC-lidmaatschap ooit staat echter op naam van Lida van der Vlist – Streng: zij ging in het afgelopen jaar met pensioen na een vliegcarrière van 45 jaar bij KLM en eveneens 45 jaar loyaal lidmaatschap.  

VNC voorzitter Chris van Elswijk bedankte de aanwezigen namens het voltallige bestuur voor hun jarenlange trouw en inzet, waarna zij getrakteerd werden op een bloemetje, een presentje, een hapje en een drankje. Gezien de enthousiaste reacties was een geslaagde bijeenkomst, waar velen lang naar uitgekeken hadden.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA