• home
  • Actueel
  • VNC weer aanwezig op beroepen- en opleidingsmarkt

VNC weer aanwezig op beroepen- en opleidingsmarkt

4 okt. 2013

Het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome organiseert in samenwerking met Luchtvaartnieuws.nl voor de vierde keer een grote luchtvaart en reiswereld
Het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome organiseert in samenwerking met Luchtvaartnieuws.nl voor de vierde keer een grote luchtvaart en reiswereld beroepen- en opleidingenmarkt op zaterdag 12 oktober.

 

Stands

Zowel opleiders en werkgevers als mensen uit de praktijk gaan vanachter diverse stands enthousiast hun kennis delen. Ook VNC zal hier met een informatiestand aanwezig zijn.

Carrière in de luchtvaart

De luchtvaart beroepenmarkt is bedoeld voor studenten en schoolverlaters die een opleiding willen volgen tot of een baan ambiëren binnen de luchtvaart- of reisindustrie. Ook Luchtverkeersleiding Nederland hoopt op de beroepenmarkt potentiële luchtverkeersleiders te vinden.

Toegang

De Aviodrome is zaterdag 12 oktober geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor bezoek aan de luchtvaart beroepenbeurs geldt de reguliere entreeprijs voor de Aviodrome. Kijk voor meer informatie op www.luchtvaartnieuws.nl/beroepenmarkt.

 

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA