• home
  • Actueel
  • VNC-voordeel: korting en gratis Werkfit bij zorgverzekeraars ONVZ & Jaaah

VNC-voordeel: korting en gratis Werkfit bij zorgverzekeraars ONVZ & Jaaah

17 nov. 2022
De VNC biedt speciale ledenkortingen en ledenvoordelen. Dat geldt ook voor zorgverzekeraars ONVZ en Jaaah. Bij beide krijg je onder andere korting op je aanvullende verzekering en gratis extra dekkingen met Werkfit. En met ONVZ Wereldfit of Jaaah op reis krijg je 100% vergoedingen voor spoedeisende zorg over de hele wereld. Kijk voor alle voordelen op onvz.nl/vnc.

Deze voordelen en kortingen zijn meer dan welkom, zeker nu premies voor basisverzekeringen stijgen en de overheid per 1 januari 2023 de collectiviteitskorting op de basisverzekering afschaft. Je kunt namelijk nog wel gebruikmaken van andere voordelen van een collectieve zorgverzekering, zoals korting op je aanvullende verzekeringen. En onze collectieve zorgverzekeraar ONVZ heeft haar aanbod voor VNC-leden uitgebreid. Zodat jij nog steeds de zorgverzekering kunt kiezen die het beste bij jou past.

Bekijk alle voordelen

Voor iedereen een passende zorgverzekering: ONVZ en Jaaah
Voor 2023 kun je niet alleen gebruikmaken van de eersteklas zorgverzekeringen van ONVZ, maar ook van Jaaah (een zorgverzekering van ONVZ).

ONVZ is dé Eersteklas Zorgverzekering: met zeer ruime vergoedingen en optimale keuzevrijheid om zelf je huisarts en ziekenhuis te kiezen. En de ZorgConsulenten helpen je bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. Bij ONVZ krijg je 20% korting op je aanvullende verzekeringen.

Zeg Jaaah tegen ’n actief leven. Werken, sporten, vrienden zien en voldoende aandacht voor jezelf? Jaaah helpt je om daarbij mentaal en fysiek fit te blijven. Met toegang tot de nieuwste digitale zorg op het gebied van fysio en mentale gezondheid. De compacte aanvullende verzekeringen van Jaaah vergoeden de meest gebruikte zorg. En je regelt alles eenvoudig zelf via de app. Bij Jaaah krijg je 10% korting op je aanvullende verzekeringen.

Gratis Werkfit
Sluit je een basisverzekering en aanvullende verzekering af in onze collectiviteit bij ONVZ of Jaaah? Dan krijg je er gratis Werkfit bij. Dat betekent extra vergoedingen voor fysiotherapie, psychologische zorg, de mentale zelfhulpmodules van Mirro, een persoonlijke gezondheidscheck en preventieve programma’s mentale fitheid.

Wereldwijde dekking voor spoedeisende zorg
De aanvullende verzekeringen ONVZ Wereldfit en Jaaah op reis vergoeden al jouw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief. Zowel tijdens de dienstreis als de vakantie. Deze aanvullende verzekeringen zijn opgenomen in het contract van de VNC om te voldoen aan de bepalingen in verschillende cao’s van onze leden. Vink ONVZ Wereldfit of Jaaah op reis daarom aan bij het aanvragen van je zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan je polis. Voor gepensioneerden en overige gezinsleden geldt deze verplichting niet.

Kortingen VNC 2023

ONVZ
Korting Aanvullende Verzekeringen (AV)          20%
Gratis Werkfit (indien zelf een AV gekozen)       Ja
Korting Tandverzekeringen (TV)                         20%
Korting Wereldfit en OntzorgPlus                       20%

Jaaah
Korting Aanvullende Verzekeringen (AV)          10%
Gratis Werkfit (indien zelf een AV gekozen)      Ja
Korting Tandverzekeringen (TV)                         10%
Korting Reisverzekeringen                                   10%

Meer weten?
Ben je benieuwd naar alle voordelen van ONVZ en Jaaah of wil je je premie berekenen? Kijk dan op onvz.nl/vnc.

Ben je overtuigd en wil je overstappen? Klik dan op een van de links hieronder. Overstappen kan tot en met 31 december 2022.
 
* Overstappen naar ONVZ
* Overstappen naar Jaaah

We hopen dat we jou met deze voordelige aanbiedingen een groot plezier kunnen doen.
Samen sterk, ook voor jou!

VNC bestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl -020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Belangen-behartiging

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA