VNC verloot MD11 Farewell-boek KLM

15 sep. 2014

Omdat er verzoeken zijn voor verlenging van de inzendtermijn; bij deze een laatste oproep voor jouw MD11 verhaal of foto. Inzenden kan tot vrijdag 19 september via redactie@vnconline.nl. Onder de inzenders wordt een MD11 Farewell-boek van KLM verloot. Reminder afscheid MD11 Eind
Omdat er verzoeken zijn voor verlenging van de inzendtermijn; bij deze een laatste oproep voor jouw MD11 verhaal of foto. Inzenden kan tot vrijdag 19 september via redactie@vnconline.nl. Onder de inzenders wordt een MD11 Farewell-boek van KLM verloot.

Reminder afscheid MD11

Eind oktober kiest de KLM blauwe MD11 voor het laatst het luchtruim, ook wereldwijd wordt dat de laatste commerciële passagiersvlucht met dit type toestel. Heb jij leuke, bijzondere, opmerkelijke, ontroerende of gewoon gezellige momenten op dit driemotorige vliegtuig of de bestemmingen gehad? Zet je ervaring in maximaal 350 woorden - minder mag ook - op de mail of stuur foto's (1MB) met bijschrift naar redactie@vnconline.nl. Wij maken in het volgende Magazine plaats voor de mooiste inzendingen en er wordt dus een MD11 boek verloot.

Namens de redactie alvast bedankt voor de moeite!

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA