• home
  • Actueel
  • VNC verloot 10 exemplaren van boek ‘Hebben Wij Nou Ooit Gevlogen?’

VNC verloot 10 exemplaren van boek ‘Hebben Wij Nou Ooit Gevlogen?’

17 jan. 2022
Je hoort het vaak als het over ons vliegende vak gaat: ‘Je zou er een boek over kunnen schrijven!’. KLM collega’s Claudia Hofman en Renata Beck voegden de daad bij het woord. Zij sloegen de handen ineen en schetsen aan de hand van verhalen, anekdotes en cartoons in hun boek ‘Hebben wij nou ooit gevlogen?’ de persoon achter het uniform. Dat levert een grappige, ontroerende, vermakelijke en vooral herkenbare inkijk in onze vliegwereld op.

De VNC verloot onder haar leden 10 exemplaren van dit boek. Wil je in aanmerking komen, stuur dan vóór 15 februari as een mail met als onderwerp ‘’VNC Boekactie’ naar secretariaat@vnconline.nl onder vermelding van je naam en personeelsnummer.

VNC-leden kunnen het boekje ook zelf bestellen, de kosten bedragen 9,95 euro (excl. verzendkosten). Je steunt met je aankoop ook een aantal goede doelen: de netto opbrengst wordt door de auteurs gedoneerd aan de LINDA Foundation, Stichting MS Research en het Nationaal Fonds Ouderen. Meer informatie en bestellingen via  deze link.

VNC Bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA