VNC vacature: KLM sectiebestuurslid

20 mrt. 2018
In augustus 2018 verloopt de statutaire zittingstermijn van Ingrid Brama, KLM sectiebestuurslid en hoofd communicatie VNC. Ingrid zal zich opnieuw verkiesbaar stellen maar de vacature staat uiteraard ook open voor andere VNC-leden.

De kandidaten zullen bij geschiktheid worden voorgedragen in de KLM Ledenraad van 2 augustus aanstaande waar wordt gestemd over de uiteindelijke invulling van deze vacature.

Teamwerk vliegende collega’s
Onze statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Je werkt in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, ben je nauw betrokken bij zaken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, interne en externe communicatie en de vertegenwoordiging van VNC-leden.
Heb je interesse in deze functie, dan kun je meer specifieke informatie opvragen bij ons via secretariaat@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door:
• de bereidverklaring (volledig ingevuld!)
• een CV
• een brief met je motivatie
• een (digitale) pasfoto
• 12 handtekeningen van VNC leden van de KLM-sectie die jouw kandidatuur ondersteunen
bij de VNC te doen toekomen.

Je kunt de benodigde zaken digitaal naar secretariaat@vnconline.nl zenden, afgeven of via de post doen toekomen: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLM VNC-leden ter ondersteuning) moeten voor woensdag 11 juli 2018 bij de VNC binnen zijn.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA