VNC vacature: KLC Sectiebestuurder

11 feb. 2022
De statutaire zittingstermijn van Sectiebestuurslid en vicevoorzitter van de KLC Sectie Luc van der Eijk loopt in april 2022 af. Hij zal zich opnieuw verkiesbaar stellen en door de VNC worden voorgedragen als voorkeurskandidaat. Formeel is er echter sprake van een vacature.

Als KLC bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar en andere specialisten. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel ben je in deze functie nauw betrokken bij arbeidsvoorwaardelijke zaken, individuele belangenbehartiging, bereid je vergaderingen voor en houd je de opvolging van acties in de gaten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de algemene vertegenwoordiging van VNC-leden.

Gezochte kwaliteiten
Als teamlid is jouw individuele bijdrage eveneens van belang, kortom: je bent een teamspeler met een sterke eigen identiteit. Je kunt bovendien strategisch denken, handelen en snel schakelen. Het is belangrijk dat je een situatie, probleem of vraagstuk feitelijk kunt analyseren en vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie en relatievorming zijn een pre. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail dan naar sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Vanuit de VNC zal de huidige vicevoorzitter van de KLC Sectie, Luc van der Eijk, worden voorgedragen als voorkeurskandidaat. Dat wil echter niet zeggen dat er geen andere kandidaten in aanmerking kunnen komen, onze leden maken uiteindelijk de keuze!
Heb je interesse in de functie dan dien je je schriftelijk bij ons kandidaat te stellen en te verklaren dat je bij benoeming bereid bent voor 4 jaar een bestuursfunctie te aanvaarden.
Dat doe je door deze bereidverklaring (volledig ingevuld) samen met jouw CV, een motivatiebrief en bij voorkeur een (digitale) pasfoto te mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Daarnaast behoren ten minste 12 VNC leden van de KLC Sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen. Dit totaalpakket dient uiterlijk woensdag 9 maart 2022 vóór 17.00 uur bij de VNC binnen te zijn.

Digitale KLC Sectievergadering
Op 31 maart 2022 wordt van 09.30 -11.00 uur een digitale KLC Sectievergadering gehouden, waar onder andere de stemming voor de KLC Sectiebestuurder op de agenda staat. Ook wordt er een update over lopende zaken binnen de KLC Sectie gegeven en is er uiteraard ruimte voor vragen en opmerkingen. Aanmelden voor de Sectievergadering kan via deze link. We zien er naar uit om jullie dan te zien/spreken!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA