• home
  • Actueel
  • VNC trainingen voor KLM promotiegesprekken weer opgestart

VNC trainingen voor KLM promotiegesprekken weer opgestart

13 jul. 2021
[fotobijschrift] KLM SP Danny de Jong traint namens de VNC leden die op gaan voor promotiegesprekken tot P of SP.  


Nu er bij KLM weer een aantal promotiecursussen naar Senior Purser en Purser in de planning van 2021 staat, is bij de VNC het scholingsteam weer opgestart. Als lid kun je gratis trainen! Dus ga je binnenkort op voor een promotiegesprek naar SP of P? Maak de VNC-training onderdeel van je voorbereiding.

KLM/VNC collega’s Danny de Jong, Boudewijn van Sante, Henriëtte Helder en Gerard Blijenberg vormen samen het professionele VNC scholingsteam en weten precies wat er tijdens het promotiegesprek van je wordt verwacht. Leden kunnen bij hen terecht voor advies, training van zowel het gesprek als het rollenspel en een analyse van hun voorbereiding en competentie-voorbeelden.

Bel de VNC
Zodra je van KLM een uitnodiging voor je promotiegesprek hebt, kun je ons voor een afspraak bellen op 020-5020480. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Wij wensen iedereen veel succes bij de promotiegesprekken!  

Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese, Ivo Kruse Koster en Roberto Tunzi
KLM sectiebestuurders VNC  


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA