VNC trainingen voor KLM promotiegesprekken

12 dec. 2016
Bij de VNC zijn er volop trainingen gaande voor promotiegesprekken voor zowel de functie van purser als senior purser. De VNC heeft een professioneel scholingsteam bestaande uit vliegende collega’s. Leden kunnen bij hen terecht ter voorbereiding op promotiegesprekken, maak vooral gebruik van hun ervaring en kennis! Het voorbereidende gesprek bij de VNC duurt ongeveer anderhalf uur en daarbij wordt ingegaan op het interview en het geven van voorbeelden. Ook het rollenspel komt aan bod.
Voorbereidingen treffen
De benodigde voorbereidingen zijn onder andere die zaken die je doet voor de sollicitatie naar de nieuwe functie van P of SP, kortom op de hoogte zijn van wat de beoogde functie inhoudt en wat je er voor moet doen. Eveneens is het belangrijk dat je de competenties en jouw voorbeelden kunt geven om je verhaal te onderbouwen. Maak daarnaast een sterkte-zwakte analyse van jezelf met behulp van die competenties en probeer je motivatie goed te verwoorden.
Bel de VNC
Zodra je een uitnodiging van KLM hebt ontvangen voor het promotiegesprek kun je bellen met de VNC op 020-5020480. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Tussen Kerst en Oud&Nieuw vinden er geen trainingen plaats, houd hier in je planning dus rekening mee.
Tot slot wensen wij iedereen veel succes voor de promotiegesprekken!
KLM bestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA