• home
  • Actueel
  • VNC start kort geding KLC vanwege vakantieaanvraag

VNC start kort geding KLC vanwege vakantieaanvraag

28 sep. 2016

Zoals jullie weten is de VNC het niet eens met de verandering in en het toekennen van de vakantieaanvraag. Al meerdere malen hebben we hierover overleg gevoerd met KLC, maar tevergeefs.

Nu het bedrijf deze veranderde aanvraag/toekenningswijze weer zonder overleg toepast, hebben wij onze advocaat ingeschakeld en omdat KLC daarop niet inhoudelijk reageert, rest ons niets anders dan een kort geding te starten. Vanmiddag hebben wij het kort geding gestart en naar verwachting komt de zaak binnen enkele weken voor de rechter. Uiteraard hopen wij dat KLC het niet zover zal laten komen.

Vakantie aanvragen
Voor de vakantieaanvraag adviseren wij jullie om gewoon aan te vragen wat je graag zou willen hebben. Je hebt nog een aantal dagen om je vakantieaanvraag in te dienen. Vergeet dit niet en vul in wanneer je graag drie weken vakantie wilt hebben.
Wordt vervolgd!

Sectiebestuur KLC

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA