VNC standpunt inzake KLM raamwerk

18 nov. 2016

We krijgen van leden/cabinecollega’s te horen dat zij vinden dat de FNV nu de aanval inzet op de VNC door op de FNV infosessies te beweren dat de VNC akkoord gaat met 4% inleveren voor 4 jaar. Uiteraard gaat de VNC hier niet mee akkoord!
De VNC doet een poging bij KLM om hun voorstel van een raamwerk om te buigen naar een acceptabel raamwerk waarin punten van de VNC worden ingebracht.  Wij pogen middels onze inbreng en invloed in gesprekken met KLM uit de impasse te komen, iets wat veel cabinecollega's ook graag willen. Mocht dat toch niet lukken (en we beseffen dat die kans bestaat)  dan gaan we zeker niet akkoord met het KLM raamwerk zoals het er nu ligt! We vragen even geduld om onze pogingen een kans te geven. Overigens heeft het VNC bestuur recent contact gehad met het FNV bestuur en ons verhaal zou duidelijk moeten zijn bij hen, net zoals bij de VNC duidelijk is wat de FNV vindt.

Voor uitgebreide communicatie verwijzen we je naar dit recente VNC nieuwsbericht. http://www.vnconline.nl/nieuws/2016/november/race-om-raamwerk-nog-niet-gelopen

KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA