VNC op zaterdag op luchtvaart beroepenmarkt

11 okt. 2013

De VNC is morgen met collega's uit onze secties van KLM, KLC en transavia.com aanwezig op de luchtvaart en reiswereld beroepen- en opleidingenmarkt. Aankomend talent in de luchtvaart wordt daar geïnformeerd over ons cabinewerk in de lucht en aansluitende werkgerelateerde zaken als
De VNC is morgen met collega's uit onze secties van KLM, KLC en transavia.com aanwezig op de luchtvaart en reiswereld beroepen- en opleidingenmarkt. Aankomend talent in de luchtvaart wordt daar geïnformeerd over ons cabinewerk in de lucht en aansluitende werkgerelateerde zaken als arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap.

 

 

 

Dit evenement wordt voor de vierde keer georganiseerd door het Nationaal Luchtvaart Themapark Aviodrome in samenwerking met Luchtvaartnieuws.nl. Op het gebied van het werken als cabinepersoneel delen onze VNC leden hier hun praktijkkennis met studenten en schoolverlaters die een opleiding willen volgen tot of een baan ambiëren binnen de luchtvaart- of reisindustrie.

Toegang
De Aviodrome is zaterdag 12 oktober geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor bezoek aan de luchtvaart beroepenbeurs geldt de reguliere entreeprijs van 5 euro. Kijk voor meer informatie op www.luchtvaartnieuws.nl/beroepenmarkt.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA