VNC online cabaret Blauwe Plekken

21 dec. 2020
Het is alweer een jaar geleden dat de VNC haar leden en introducees trakteerde op de cabaretvoorstelling Blauwe Plekken. Inmiddels staat de wereld er helaas heel anders voor: de coronacrisis heeft een enorme impact op ons allemaal. Om toch wat licht en vrolijkheid in deze uitdagende tijd te brengen, hebben we besloten om de voorstelling online te zetten.

Destijds waren alle voorstellingen in theater de Griffioen te Amstelveen in een mum van tijd volledig uitverkocht. De optredens waren een overweldigend succes en we werden overstelpt met enthousiaste reacties en de roep om meer voorstellingen, zelfs nog na de vier reprise voorstellingen in januari begin dit jaar.
Hoewel zaken waar we ons destijds druk over maakten nu zijn ingehaald door heel andere problemen, hopen we toch dat jullie plezier beleven aan de online versie (klik hier) via ons YouTube kanaal.

Tot slot bedanken we nogmaals schrijver en initiator van Blauwe Plekken cabine- en VNC collega Hans den Dikken en alle medewerkers/collega’s aan het cabaret.

VNC bestuur

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA