• home
  • Actueel
  • VNC Nieuwjaarsreceptie als vanouds drukbezocht

VNC Nieuwjaarsreceptie als vanouds drukbezocht

11 jan. 2023
Het was gister gezellig druk op Schiphol Oost: eindelijk kon de traditionele Nieuwjaarsreceptie weer ‘live’ op het VNC kantoor gehouden worden. Nadat corona een aantal jaren roet in het eten gooide was het fijn om weer met elkaar het glas te kunnen heffen. Leden uit de easyJet, KLC, KLM  en Transavia secties, overlegpartners en relaties, iedereen proostte mee op goed nieuw jaar en een mooie toekomst.

VNC voorzitter Chris van Elswijk stond in zijn toespraak stil bij de afgelopen moeilijke jaren, maar richtte zijn blik al snel op de toekomst. Er is in de afgelopen tijd ongelooflijk veel werk verzet in uiterst lastige omstandigheden maar we zijn er nog lang niet, benadrukte Van Elswijk. Er moeten bij alle secties weer arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen worden gevoerd, cao’s worden afgesloten, arbo-omstandigheden moeten worden getoetst, individuele belangen moeten worden behartigd. Gelukkig herstelt de luchtvaart sneller dan verwacht en wordt er weer geld verdiend, maar er zijn zoals altijd uitdagingen genoeg. Hij sprak daarbij het volste vertrouwen uit in de leden en bestuurders van de VNC, niet voor niets de grootste en meest ervaren vakvereniging in de Nederlandse luchtvaart.

Ook was er een welverdiend woord van dank én een applaus voor de vier vrouwen van het VNC secretariaat, die dag in dag uit klaarstaan voor leden en bestuur en de motor van het VNC kantoor vormen.

Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!
Uiteraard zijn jullie - onze VNC-leden uit alle vier de secties - in al jullie diversiteit in leeftijd, achtergrond en tewerkstelling, onze grootste drijfveer. Door jullie steun en vertrouwen kan het voltallig VNC team zich blijven inzetten voor de belangen van alle cabinecollega´s. Dat gaan we ook dit jaar weer vol overtuiging en enthousiasme doen!

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn op de Nieuwjaarsreceptie: bij deze uiteraard ook de allerbeste wensen voor 2023!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA