VNC morgen in cao-overleg KLM

5 dec. 2019
Morgen, 6 december, schuift de VNC (samen met FNV cabine) aan de KLM cao-tafel om een uiterste poging te doen om gezamenlijk tot een cao te komen. Cruciaal in deze is dat KLM niet alleen met de uitnodiging komt maar ook zorgt dat zij met serieuze voorstellen komt die de impasse doorbreken.

De VNC heeft intern overleg gevoerd en uiteindelijk besloten de uitnodiging aan te nemen als een laatste mogelijkheid om alsnog tot overeenstemming te komen. Mocht dit niet lukken dan zal de VNC aan KLM formeel een ultimatum gaan stellen, waarna een actietraject kan starten en een zwaar actiemiddel, zoals een staking van het cabinepersoneel, niet wordt uitgesloten.  

KLM bestuur

Mocht je de cao-achtergronden willen nalezen, klik dan hier.

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA