VNC Magazine in 2019 weer van papier!

17 jan. 2019
Vorig jaar is onder alle leden een enquête uitgezet om duidelijkheid te verkrijgen over de wensen omtrent een VNC Magazine in hardcopy of digitaal. Een overduidelijke meerderheid van de respondenten gaf de voorkeur aan een papieren versie.

Om gehoor te geven aan deze wens en om de binding met de leden/lezers stevig te houden, is besloten per 2019 weer naar een hardcopy magazine te gaan. Daarmee vervalt de digitale versie. Evenals bij voorgaande gedrukte edities kiezen we voor milieuvriendelijk papier.

In februari, april, juni, augustus, oktober en december mogen jullie een exemplaar van het Magazine met VNC-achtergrondnieuws op de deurmat verwachten.

Voor actuele nieuwsvoorzieningen ontvang je zoals gebruikelijk de nieuwsmailingen en communiceren we op ons web www.vnconline.nl en via social media: Instagram, Facebook en Twitter.

Aan boord, op de route en thuis
In een eerdere uitvraag gaf een kleine meerderheid aan een digitaal Magazine te willen. Vorig jaar is het bereik van dit digitale VNC Magazine gemeten middels het aantal downloads per uitgave en helaas was dat beduidend lager dan van tevoren gehoopt en ingeschat.
Uit de uitslagen van de meest recente enquête bleek vervolgens dat men toch (veel) liever hardcopy leest. Veel respondenten gaven aan dat ze het gemakkelijker, fijner, handzamer en mooier vinden om een blad in handen te hebben en in te kijken/ te lezen. Een veel terugkerende opmerking was: ‘ik pak de papieren versie er gemakkelijker bij aan boord, op de route en thuis’.

De voorbereidingen voor het eerste Magazine van 2019 zijn inmiddels in gang gezet zodat we dit jaar met een boeiende editie van start kunnen gaan.

VNC-bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA