• home
  • Actueel
  • VNC Magazine 5 met aandacht voor diversiteit

VNC Magazine 5 met aandacht voor diversiteit

14 okt. 2021
Het voorlaatste nummer van dit jaar komt eraan! Uit de vele reacties die we ontvingen op onze oproep om mee te werken aan een reportage over (voor)oordelen en representativiteit, blijkt dit een hot topic te zijn!  

Collega's vertellen hoe lastig het leven aan boord kan zijn wanneer je voelt niet te voldoen aan ‘het gemiddelde plaatje’. Ook interviewden we ‘Vliegensvlug tegen Racisme’ grondleggers Saskia en Jürgen Olivieira over discriminatie en racisme op de werkvloer, een onderwerp dat bedrijfsbreed meer aandacht kan gebruiken.

Verder natuurlijk de gebruikelijke achtergronden, columns en rubrieken voor en door collega's. Met in het bijzonder de 100e en tevens laatste 'Vluchtzinnig’ van Melissa Franck.   

Een thema als diversiteit verdient natuurlijk ook een diverse cover, we presenteren met veel trots Coby Cabana, Ans ter Dam en Gloria Whole! Het magazine kun je begin volgende week in de bus of op de mat verwachten.  

Veel leesplezier!
Namens het redactieteam
An, Nathalie, Jannette, Wendy en Ingrid

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA