VNC Magazine 5 komt eraan!

9 okt. 2020
Binnenkort kun je het VNC Magazine weer als vanouds op de deurmat of in de postbus verwachten. KLC collega’s Marlies Stumpf en Lotte van Zijl sieren de cover van dit nummer, dat in het teken van duurzaamheid staat, met de Flying-V van de TU Delft.

Wij interviewden ook één van de ontwerpers over dit futuristische energiezuinige schaalmodel. Verder gaan onze voorzitter Annette Groeneveld en oud-gezagvoerder Benno Baksteen dieper in op de ‘feiten tegenover framing’ van de luchtvaart als klimaatvervuiler; besteden we aandacht aan het vervelende fenomeen spookvakbonden en lees je hoe duurzaam (actieve) leden leven.

Dramaserie Vliegende Hollanders
Daarnaast keken we achter de schermen van de nieuwe televisieserie 'Vliegende Hollanders' en doen we daar verslag van. We stellen een aantal actieve leden (opnieuw) voor en doen een oproep aan jullie om (cover)model te staan of bij te dragen met foto’s en verhalen aan onze rubrieken. Met veel achtergrondinformatie vanuit de verschillende secties van de vakvereniging, Ledenraad en VNC OR-fractie hopen we jullie weer een flinke portie interessante en leuke lectuur te bieden!

Namens de redactie: Ingrid Brama, An Verelst, Nathalie Pruijs, Jannette Passchier

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA