• home
  • Actueel
  • VNC-lid Fenna den Hartog vicevoorzitter KLM Ondernemingsraad

VNC-lid Fenna den Hartog vicevoorzitter KLM Ondernemingsraad

31 mei 2013

VNC-lid Fenna den Hartog is vrijdag 31 mei door de raad gekozen tot vicevoorzitter van de KLM Ondernemingsraad (OR). Samen met Hanjo Redèl (VHKP), Jan Jaap Hartog (VNV)
VNC-lid Fenna den Hartog is vrijdag 31 mei door de raad gekozen tot vicevoorzitter van de KLM Ondernemingsraad (OR). Samen met Hanjo Redèl (VHKP), Jan Jaap Hartog (VNV) en Huib den Ouden (FNV) is zij lid van het zogenaamde kwartet: de vier functionarissen die het bestuur van de Ondernemingsraad vormen.

Fenna heeft veel ervaring met het ondernemingsraad werk. Onder het OR voorzitterschap van Mathi Bouts was zij al voorzitter van de VNC-fractie in de Ondernemingsraad en ook de afgelopen periode heeft ze de fractie voorgezeten. Ze is in die hoedanigheid betrokken geweest bij grote veranderingen voor KLM. Zoals de fusie tussen KLM en Air France en verschillende reorganisatietrajecten die het voortbestaan van KLM en het bijeenhouden van de KLM familie moesten waarborgen.

Drijvende kracht
Ze staat nu voor een nieuwe uitdaging. Met alle kennis en ervaring die ze de afgelopen jaren heeft opgedaan heeft de VNC er alle vertrouwen in dat zij een waardevolle en drijvende kracht in het kwartet zal zijn. De Ondernemingsraad heeft een vliegende start. De adviesaanvraag voor de nieuwe topstructuur van Air France/KLM ligt ter beoordeling voor en volgende week gaat de Ondernemingsraad daarover 2 dagen met het bedrijf in conclaaf. Wij wensen Fenna en haar collega OR bestuurders veel succes.

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA