VNC ledenwerfactie! You are our star!

16 dec. 2016

YOU ARE OUR STAR!

In 2016 behaalden we dankzij onze leden de mijlpaal van het 70-jarig bestaan van de VNC.
Het hele jaar zijn er prijzen verloot onder onze trouwe leden en op onze verjaardag hebben we honderden Tony's Chocolonely uitgedeeld op het BMC. Drie daarvan hadden gouden wikkel: drie gelukkigen wonnen daarmee een jaar gratis VNC-lidmaatschap.

Jullie werken keihard aan boord en gaan tot het uiterste om als team iedere vlucht tot een feestje voor de passagiers te maken. De omstandigheden zijn lang niet altijd ideaal, maar met creativiteit en passie maken jullie er het beste van.

Wat ons veel goed doet, is dat jullie ook in barre tijden blijven geloven in de VNC. Dat is voor ons een geweldige stimulans om de schouders eronder te zetten en door te blijven gaan.

Daarom willen we jullie nogmaals bedanken voor je steun en loyaliteit in dit veelbewogen jaar. Ondanks de moeilijke periode waarin we ons bevinden, blijven en worden jullie in grote getale lid. Dat is ook nodig, want samen staan we sterker!

Daarom hebben we een actie bedacht. Als je als lid een nieuw lid aanmeldt, maken jullie beiden kans op leuke prijzen (zoals o.a.  een slipcursus, diverse cadeaubonnen, hotelovernachting voor 2, en nog heel veel meer). Klik hier om alle prijzen en sponsoren in te zien. Deze actie loopt van 1 december t/m 31 januari 2017. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier.

Rond half december zullen VNC-collega’s rondom de diverse aanmeldstations (BMC, Rotterdam en Eindhoven) aanwezig zijn om jullie persoonlijk te bedanken met een kleinigheid. Want: You are our star!

Namens alle VNC collega’s
Annette Groeneveld
Voorzitter VNC

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA