VNC Ledenvoordeel bij Vodafone

8 mrt. 2014

Speciaal voor haar leden* heeft de VNC in samenwerking met de firma Kolk & Dijk een voordelig en aantrekkelijk Vodafone telefoniepakket samengesteld. Het duurde wat langer dan gepland maar vanaf nu kun je gebruik maken van het nieuwe 'Vodafone friends and family pakket'. Hiermee ben
Speciaal voor haar leden* heeft de VNC in samenwerking met de firma Kolk & Dijk een voordelig en aantrekkelijk Vodafone telefoniepakket samengesteld.

Het duurde wat langer dan gepland maar vanaf nu kun je gebruik maken van het nieuwe 'Vodafone friends and family pakket'. Hiermee ben je goedkoper uit dan bij reguliere abonnementsvormen voor de mobiele telefoon. Voordelig internetten, bellen en sms'en ook over de grens.

Ieder VNC-lid kan maar liefst vijf toegangscodes opvragen dankzij Kolk & Dijk die mobiele telefonie belangen voor zowel zakelijk als privé behartigt. Met die codes voor voordelige abonnementsvormen profiteer niet alleen jij maar ook jouw 'friends and family'. Samen staan we sterk en bellen en internetten we met zijn allen veel goedkoper.

Inloggen
Ga naar http://www.vnconline.nl/mobieletelefonie.html (alleen toegankelijk voor VNC leden). Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in (mocht je deze niet hebben, vraag het dan aan door het invullen van het inlogformulier aan de rechterzijde).

Eenmaal ingelogd tref je alle informatie omtrent de telefonieabonnementen aan en kun je contracten afsluiten.

Deze deal past volledig in de PimpMyVNC-acties die we voor onze leden hebben. Je kunt al profiteren van voordelen bij PON (autoabonnement) en SBS autoservice Schiphol (goed en goedkoop auto-onderhoud terwijl je vliegt).

VNC bestuur

 

 *bij het afsluiten van een abonnement zal er een ledencontrole plaatsvinden.  

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA