VNC ledensessies KLM

2 apr. 2021
Wekelijks houden we, zeer goedbezochte, digitale VNC leden-infosessies. We praten jullie graag bij op achtergronden en actualiteiten en uiteraard is ruimte voor het stellen van vragen.

De infosessies dienen ter ondersteuning van onze reguliere communicatie via VNC nieuwsmailings, social media en www.vnconline.nl, waar je tevens de speciale button ‘corona nieuws’ vindt met op een rij onze (achtergrond)artikelen inzake corona.

Inschrijven digitale leden informatiesessies
Nieuwe sessies staan gepland voor:

• dinsdag 6 april 10.30 - 11.30 uur (aanmelden kan tot maandag 5 april 16.00 uur)
• vrijdag 16 april 14.00 - 15.00 uur
• vrijdag 23 april 10.30 - 11.30 uur

VNC leden van de KLM sectie kunnen inschrijven via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen alvast kan doorgeven. Na verwerking - afhankelijk van de belang-stelling kan dat even duren - krijg je tijdig voor de sessie een uitnodiging met inlog- en werkwijze.

We kijken ernaar uit jullie te zien/spreken!

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA