VNC ledenaanbieding Luchtvaartnieuws

12 jun. 2017
Luchtvaartnieuws, het onafhankelijke luchtvaart- en zakenplatform in de Benelux, komt wederom met een mooie aanbieding voor VNC leden. Luchtvaartnieuws biedt elke maand zowel  een glossy papieren als een online magazine met achtergrondverhalen bij de laatste ontwikkelingen in de luchtvaart- en zakenindustrie. Daarnaast heb je als member toegang tot alle artikelen op de websites Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl.

De aanbieding is als volgt:

. € 24,95 in plaats van € 64,95 voor een jaar lang ter kennismaking het papieren en het digitale Luchtvaartnieuws Magazine (12 uitgaven) en onbeperkt online toegang tot nieuws en artikelen achter de betaalcode.

. € 19,95 in plaats van € 37,95 voor een jaar lang ter kennismaking enkel het digitale Luchtvaartnieuws Magazine (12 uitgaven) en onbeperkt online toegang tot nieuws en artikelen achter de betaalcode.

Bij verlenging na 12 maanden profiteren VNC leden ook nog van een aantrekkelijke korting op het reguliere tarief. Bevalt het uiteindelijk toch niet, dan is een mailtje voldoende om het membership op te zeggen.

De aanbieding is te vinden via deze link: http://www.luchtvaartnieuws.nl/vnc-abonnee

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan members@reismedia.nl of bel 0343 531 310.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA