• home
  • Actueel
  • VNC komt met constructief voorstel in KLM loongebouwoverleg

VNC komt met constructief voorstel in KLM loongebouwoverleg

24 apr. 2014

Na maandenlang verkennen, praten, rekenen en overleggen hoopt de VNC uit de impasse van de loongebouwdiscussie met KLM te komen met het doen van een zorgvuldig uitgedokterd
Na maandenlang verkennen, praten, rekenen en overleggen hoopt de VNC uit de impasse van de loongebouwdiscussie met KLM te komen met het doen van een zorgvuldig uitgedokterd en inhoudelijk goed voorstel. Deze middag presenteren we dit VNC voorstel tijdens het overleg met KLM en alle cabinebonden.

 

Ons voorstel doet enerzijds recht aan de afspraken die we gemaakt hebben met KLM in het Cao protocol en anderzijds zorgt het ervoor dat toekomstige collega's een goed salarisperspectief blijven houden.

 

 

 

Deze voorzet is een ultieme poging om tot een doorbraak te komen in de moeizame uitwerking van het protocol.  Doel van KLM is altijd geweest om te komen tot een breed gedragen oplossing, wat nog niet eenvoudig blijkt. De VNC hoopt echter dat KLM zich kan vinden in het constructieve voorstel dat vandaag van onze zijde zal komen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de voortzetting van dit overleg en hopen we binnenkort ook inhoudelijk meer te kunnen communiceren over de eventuele uitkomsten.   

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA