VNC kandidaten sectiebestuur transavia

3 apr. 2017

Maandag 10 en dinsdag 11 april zijn de verkiezingen voor het VNC sectiebestuur transavia. De bestuurderstermijn van Angela Visser en Beatrijs Wijtvliet verlopen, maar beiden zullen zich weer verkiesbaar stellen. Daarnaast hebben Rommeke Brouwer,  Antonie Kloots en Arjan Zwerus zich verkiesbaar gesteld.
Stemmen
Er zijn twee plekken beschikbaar in het sectiebestuur en tijdens de twee ledenvergaderingen zullen alle kandidaten ook mondeling hun motivatie toelichten en kun jij jouw stem uitbrengen op twee van hen. Jij kan dus bepalen wie jou mag vertegenwoordigen.

Naast deze verkiezing zal het huidige sectiebestuur ook een uitgebreide update geven over het cao-traject met transavia en de tussenstand van de verschillende werkgroepen met jullie bespreken.

Maandag is de vergadering van 11:00 - 13:00 uur, dinsdag van 14:00 - 16:00 uur. Graag zien wij je op een van de twee ledenvergaderingen in april en horen we jouw stem!

Sectiebestuur transavia


Onderstaand tref je alle kandidaten aan. Klik op de foto om de motivatie van de kandidaat lezen.
         
Rommeke Brouwer      Antonie Kloots              Angela Visser         Beatrijs Wijtvliet          Arjan Zwerus 
Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen!gt; Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

 

 

 

 

 

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA