VNC kandidate gekozen als OC Cabinelid Arke

14 nov. 2013

VNC kandidate Rosie Overdevest is door haar collega's van Arke gekozen tot nieuw cabinelid van de Onderdeelscommissie Cabine Zaken (OC) van Arke. Allereerst feliciteren wij Rosie van harte! Daarnaast willen wij iedereen die op haar gestemd heeft bedanken voor het in Rosie
VNC kandidate Rosie Overdevest  is door haar collega's van Arke gekozen tot  nieuw cabinelid van de Onderdeelscommissie Cabine Zaken (OC) van Arke. Allereerst feliciteren wij Rosie van harte! Daarnaast willen wij iedereen die op haar gestemd heeft bedanken voor het in Rosie gestelde vertrouwen.


Tot vrijdag 8 november 16.00 uur hadden Arke cabinecollega's de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. Nog diezelfde dag is Rosie op de hoogte gesteld van het feit dat zij gekozen is in de OC voor de komende 4 jaar. De VNC zal haar bijstaan in de inzet en werkzaamheden ter ondersteuning van de belangenbehartiging van jouw (cabine)belangen!

Rosie vindt het belangrijk dat cabineleden een stem hebben en is bereid volledig voor deze uitdaging te gaan en zo haar steentje bij te dragen aan een prettige werkomgeving. Binnenkort meer over haar aanstelling als OC cabinelid.

Kom naar de eerste Ledenvergadering!
Tot slot wil ik jullie helpen herinneren aan de Ledenvergadering van de Arke sectie van de VNC. Deze is op vrijdag 22 november vanaf 14.00 uur in het ons kantoor, Stationsplein 406, Schiphol-Oost (Constellation building). Wij hopen van harte dat je in de gelegenheid bent om de vergadering bij te wonen! Laat het ons even vóór 20 november aanstaande weten via een mail naar: secretariaat@vnconline.nl.

Ingrid Brama
sectiecoördinator ArkeFly

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA