VNC jubilarissen in de bloemen

10 okt. 2014

De VNC heeft gisteren voor de jubilarissen met een 40- en 25-jarig lidmaatschap en de gepensioneerden een zeer gezellige en informatieve borrel gehouden. De opkomst was aanzienlijk: met ruim 60 aanwezigen mag het dan ook een succes genoemd worden! Hieruit blijkt ook de binding die zij
De VNC heeft gisteren voor de jubilarissen met een 40- en 25-jarig lidmaatschap en de gepensioneerden een zeer gezellige en informatieve borrel gehouden. De opkomst was aanzienlijk: met ruim 60 aanwezigen mag het dan ook een succes genoemd worden! Hieruit blijkt ook de binding die zij hebben met de VNC en dat sluit naadloos aan bij ons motto  'Samen Sterk'.

Voorzitter Annette Groeneveld bedankte namens het voltallige VNC bestuur de aanwezigen voor hun trouwe lidmaatschap en hun inzet voor de VNC. Vervolgens werden zij letterlijk in de bloemetjes gezet en was er tijd voor bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Gezien de grote opkomst en de enthousiaste reacties van onze jubilarissen was het een geslaagde bijeenkomst!

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA