• home
  • Actueel
  • VNC jubilarissen en gepensioneerden in de bloemen

VNC jubilarissen en gepensioneerden in de bloemen

25 okt. 2017
Collega’s met een VNC lidmaatschap van 25 en 40 jaar en dit jaar gepensioneerden VNC leden zijn dinsdag even goed door ons in de bloemetjes gezet.

Tijdens een speciaal voor hen georganiseerde borrel mochten we velen van deze leden verwelkomen en blijkt de sterke binding met de VNC: dit sluit mooi aan bij ons motto  'Samen Sterk'!

Belangenbehartiging
Er spelen momenteel nogal wat zaken onder het cabinepersoneel, bij transavia ligt er een cao-resultaat waarover deze week gestemd wordt; het KLC bestuur is weer aan het onderhandelen over hun cao, voor TUI fly staat een rechtszaak op de rol om ‘aan tafel’ te komen; bij easyJet zijn we net begonnen aan de eerste cao-ronde en bij KLM wordt er afgetast over hoe nu verder na het afwijzen van het cao-eindbod.

Trouwe aanhang
Als VNC collega’s doen we ons uiterste best om de belangen van leden goed te behartigen. Gelukkig hebben we een hele trouwe aanhang en voorzitter Annette Groeneveld bedankte namens het voltallige VNC bestuur dan ook de aanwezigen voor hun langdurige lidmaatschap en hun inzet voor de VNC. Vervolgens werden zij letterlijk in de bloemetjes gezet en was er onder het genot van een hapje en drankje tijd om bij te praten.
Gezien de grote opkomst en de enthousiaste reacties van onze jubilarissen was het een geslaagde bijeenkomst!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA