VNC infosessies voor KLC GC/OR verkiezingen

30 sep. 2021
Komend voorjaar worden er weer verkiezingen gehouden voor de cabine-zetels in de KLC Groepscommissie (GC51) en de KLM Ondernemingsraad (OR). De VNC zoekt voor beide medezeggenschapsorganen enthousiaste kandidaten.
Iedereen die echt rechtstreeks invloed wil hebben op het beleid en/of de werkuitvoering roepen wij op om zich kandidaat te stellen. Ongeacht je functie aan boord of je ervaring: iedereen kan zich aanmelden als kandidaat!

Infosessies met KLC GC/OR leden
In eerdere berichtgeving (klik hier) hebben we jullie al ingelicht over de verkiezingen.
We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie zou willen over wat er precies van je verwacht wordt, als kandidaat en wat de rol van GC of OR lid precies inhoudt. We hebben daarom digitale infosessies ingepland met ervaren GC/OR leden. Hierbij is ook ruimte om jouw vragen te beantwoorden. De sessies zijn gepland op:

Dinsdag 19 oktober van 14:00 tot 15:00 uur
Dinsdag 2 november van 10:00 tot 11:00 uur
 
Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Kan je niet op bovenstaande data, maar heb je wel interesse? Of heb je voor die tijd al dringende vragen? Neem dan contact met ons op via sectiebestuur.klc@vnconline.nl of bel op 020-5020480.

We spreken en zien jullie graag tijdens een van de bovenstaande digitale infosessies.

Cas Voskuyl en Luc van der Eijk
KLC sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA