VNC infosessies transavia T-bids

26 aug. 2019
We nodigen jullie bij deze uit voor de VNC infosessies over T-bids op dinsdag 10 september van 14.00 – 16.00 uur of donderdag 12 september 9.30 – 11.30 uur.

De sessies zijn op ons kantoor te Schiphol Oost en we hopen jullie daar op bovenstaande data te zien. Aanmelden graag even via: secretariaat@vnconline.nl.

Vandaag (26 augustus) hebben we een eerste overleg gehad met transavia over wat er na onderzoek eventueel gewijzigd zou moeten worden in de huidige cao. Er werd een presentatie gehouden door de werkgroep, naar aanleiding van het onderzoek van de nieuwe roostersystematiek.

Op dit moment hebben we geen overeenstemming met elkaar bereikt over dit onderwerp en eventuele wijzigingen. transavia heeft aangegeven dat het automatiseren noodzakelijk is en heeft daarom besloten, zolang er geen overeenstemming is, om te gaan bouwen met de huidige WRR voor het zomerseizoen 2020.

Sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA