VNC infosessies over plannen KLM

20 sep. 2016

Na de onrust over de KLM visie is er opnieuw veel frustratie en teleurstelling door de beslissing van KLM om op ICA deels met -1 ca te gaan vliegen. Om jullie te informeren en vragen, meningen, ideeën en input vanuit alle functiegroepen te ontvangen, houden we infosessies. Inschrijven voor donderdag 22 en vrijdag 23 september van 13.00 tot 15.00 uur kan via secretariaat@vnconline.nl. 

De VNC staat open voor de visies van haar leden want de VNC, dat zijn we met zijn allen. Dus een- en tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers wees welkom en kom naar het VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost. Het is dé manier om op de hoogte te blijven en je mening te geven.

Inschrijven
Inschrijven kan via een mail met je voorkeursdatum aan secretariaat@vnconline.nl. 

 

KLM sectiebestuurLees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA