• home
  • Actueel
  • VNC infosessie voor alle transavia collega?s

VNC infosessie voor alle transavia collega?s

10 jul. 2015

Om alle transavia collega's - dus ook (nog) niet leden - zo goed mogelijk te informeren over de cao en andere belangrijke zaken organiseert de VNC transaviasectie informatiesessies. Dus vlieg je bij transavia en kun je op een van de onderstaande data, kom dan! Maandag 20 juli vanaf 11.00
Om alle transavia collega's - dus ook (nog) niet leden - zo goed mogelijk te informeren over de cao en andere belangrijke zaken organiseert de VNC transaviasectie informatiesessies.

Dus vlieg je bij transavia en kun je op een van de onderstaande data, kom dan!

Maandag 20 juli vanaf 11.00 uur
Vrijdag 31 juli vanaf 13.00 uur
Maandag 3 augustus vanaf 13.00 uur
Vrijdag 7 augustus vanaf 13.00 uur

Aanmelden kan via een mail met jouw voorkeursdatum naar secretariaat@vnconline.nl en je kunt ons voor vragen ook bereiken op 020-5020480.

VNC straks enige bond bij transavia
We hebben besloten tot een open sessie voor alle leden en niet- leden omdat een aantal collega's (na het stoppen van de cabinetak UNC) meer wil weten alvorens een besluit te maken om al dan niet over te stappen naar de VNC. Na het stoppen van de UNC zal de VNC de enige bond aan de onderhandelingstafel bij transavia zijn. Het is, zeker in deze tijden, belangrijk voor cabinecollega's om door een vakbond te worden vertegenwoordigd bij onderhandelingen over jullie arbeidsvoorwaarden, pensioenen en andere zwaarwegende zaken. Het is daarentegen ook voor de VNC van groot belang om te weten wat jullie belangrijke issues vinden en wat jullie mening is. We hopen van harte jullie op een van onze sessies te ontmoeten!

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost.

Met vriendelijke groet,
VNC sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA